Регистрация/Register
Вход/Login
Още новини
ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ

 • Останете си вкъщи и излизайте само когато е много належещо.
 • Носете маски ако излизате навън - така предпазвате себи си, а също и околните от вас. Вие може да пренасяте COVID19 и чак след 2 седмици да се появят първите симптоми или да не се появят, като през това време сте заразили всички, с които сте имали контакт.

 • Още новини

  Добави коментар

  << Предишна страница      Следваща страница >>
  1 - 6

  #404 от на 2020-03-30 20:33:01

  Може би ще минат години, за да се разбере каква е целта, кой го е пуснал и тн - неща, които в момента са на втори план. На първи план е човешкия живот. Миналата седмица говорих с мед сестра в Германия и положението беше страшно - цялата болница в затънтения им град беше фрашкана с тежки случаи на COVID19 и думите й бяха "мрат като мухи", а официалната статистика беше под 10... В Мадрид друга сестра моя близка беше изпаднала в ужас - по коридорите на столове интубирани, взимаха от възрастните апаратите, за по младите и беше пълно с младежи без никакви други заболявания. А тези, които са влезли в болница шансовете им са 50/50. Вчера една българка в Майорка на 44, без заболявания почина, е така от "грип". Дотук с неглижирането и представянето на тоя смъртоносен вирус като грип. Дори такива като теб трябва да бъдат подведени под отговорност, защото  подвеждаш хора, които може да умрат заради теб. Дано спиш спокойно. Бъди здрав.

  #406 от на 2020-04-03 21:24:42

  Пускам този клип специално за Мангърката, Славчо, Румбата, Каролката, Болен и разни подобни лешояди, които използват тази световна чума, за лични облаги и не спират да ни облъчват, че това е НАЙ-ОБИКНОВЕН ГРИП.
  https://www.youtube.com/watch?v=bbj_bqp-KS0
  За незнаещите испански ще разкажа - поради множество смъртни случаи от COVID19 това са труповете в Еквадор, които не могат да бъдат извозени с дни. Има изхвърлени трупове по тротоарите, в кофите за боклук, има хора изкарали свои роднини в чували пред домовете им, има случаи импровизирани клади по улиците.
  Подобни клипове с камарите чували пред болници и трупове по улиците имаше и в Китай, но бързо бяха изтрити по незнайни причини.

  #407 от suharlivetz Disabled на 2020-04-07 00:41:00

  Неглижирането на пандемията е забранено.

  #408 от suharlivetz Disabled на 2020-04-08 00:25:15

  Неглижирането на пандемията е забранено. . забранено СЕ ЯВЯВА ДИРЕКТНА ЦЕНЗУРА НЕОТЛИЧАВАЩА СЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СТАЛИН  КОЙ СИ ТИ ЧЕ ДА МИ КАЗВАШ КОЕ Е РАЗРЕШЕНО ДА ГОВОРЯ И КОЕ Е ЗАБРАНЕНО И КОЙ ТЕБЕ ТЕ УПЪЛНОМОЩИ !!!  :thumbsdown:

  #412 от на 2020-04-08 13:44:46

  Не те е срам suharlivetz  :thumbsdown:
  Знаеш ли какво става в болниците в Испания? Не. Ще ти кажа понеже майка ми е медицинска сестра в такава болница. Ад е вече колко седмици. Няма места. Няма легала. Възрастните отказват да ги приемат в болници, умират си на домашно лечение по телефона без тестове и дори не влизат в статистиките. Най-страшно е че умират млади хора с чисти картони без придружаващи заболявания. Вируса е изкуствен, сравняват го със СПИН и ти срива имунитета - умираш от пневмония, сепсис, сърдечен удар и т.н. Ледената пързалка в Мадрид е морга от две седмици, от миналата седмица направиха още една спортна зала на морга. Такова нещо не е имало никога ама НИКОГА. Ти разбираш ли, че цялата скапана болница е преструктурирана за COVID, и то само за тежки случаи, които са на изкуствено дишане. Взимат маските за кислород от по-възрастните, които са в изкуствена кома и ги дават на по-млади, защото имат повече шанс да оживеят. Лечение няма, повечето умират сам сами и никой не се допуска за посещение, защото е силно заразно.
  Да говориш за лъжа когато хората умират е много много грозно. Подиграваш се със смъртта и с жертвата, която дават лекарите. Срамно е.

  #416 от на 2020-04-14 12:13:14

  1 - 6
  << Предишна страница      Следваща страница >>

  Добави коментар

  Още новини

  Executed in 0.000023 seconds!

  © 2005-2024 Masters-TB All Rights Reserved